Först och främst vill vi säga tack för att du besöker Dejting-sidor.com! Vårt mål är att vara den bästa recensions- och jämförelsesidan för dejtingsidor i Sverige. Vi gör vårt bästa för att enbart rekommendera bra tjänster och vi har testat alla dejtingsidor som vi rekommenderar här. Om du har provat så hör vi gärna hur det gick – vare sig du hade en bra eller dålig upplevelse.

  Vi som står bakom Dejting-sidor.com är en liten grupp vänner som gillar webbsidor och eftersom flera av oss har träffat partners via nätet så ville vi erbjuda en guide genom dejtingdjungeln. Det finns så många dåliga, oseriösa dejtingsidor där ute och det kan verkligen göra att man blir less (och känner sig ensam). Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att hitta någon där ute!

  Information

  Information som vi eventuellt mottager om dig kommer aldrig att användas utan samtycke. Det gäller vare sig det är anonym statistik som vi samlar in via Google Analytics eller om det är information som du frivilligt uppger (t.ex. din e-post om du lämnar en kommentar). Om du vill att vi tar bort eventuell information om dig så är det bara att kontakta oss, så tar vi bort den omedelbart. Se statistik.

  Bilder och annat innehåll

  Alla bilder som publiceras på Dejting-sidor.com är antingen skapade av oss, är under en fri licens (t.ex. från Pixabay), eller är publicerade med samtycke från skaparen. Om du ser en bild som är din som du INTE vill ha kvar på vår webbplats så är det bara att kontakta oss, så tar vi bort den omedelbart.

  Intäkter

  Det ligger mycket jobb bakom denna webbplats, vilket finansieras genom partnerprogram med dejtingsidorna som vi rekommenderar. Det är helt upp till dig om du vill köpa en av deras tjänster, men om du kommer från vår sida och gör det så får vi en liten provision av dejtingsidan du valt. Det kostar dig ingenting, men betalar för vår tid och serverutrymme. Tack!

  Kontakt

  Om du har frågor, synpunkter, tips eller råd så kan du kontakta oss på e-postadressen:
  info@dejting-sidor.com.