50plusmatch

50plusmatch är en dejtingsida för aktiva 50-plussare som grundades 2006 och snabbt blev den främsta dejtingsidan för singlar äldre än 50. Sidan drivs av det nederländska företaget MatchMedia, som utöver Nederländerna och Sverige även driver 50plusmatch i Belgien, Finland, Norge och Danmark.

 

50plusmatch är, precis som namnet föreslår, riktad mot folk över 50 år som letar efter ett nytt förhållande eller en ny livspartner. Det är en av de mest funktionella och prisvärda dejtingsidorna som finns, samt onekligen den bästa för singlar som är 50+!
50plusmatch

Nätdejting för äldre (50+)

Bli medlem!

50plusmatch pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos 50plusmatch, men funktionerna är begränsade. Du kan dock kan skapa din profil gratis, så att du kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.

Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos 50plusmatch, per månad:

50plusmatch priser
1 månad299 kr / mån
3 månader199 kr / mån
6 månader119 kr / mån
12 månader79 kr / mån

 

50plusmatch senior dejting

Fullständig recension av 50plusmatch

Här under kommer vår fullständiga 50plusmatch recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

Alla dejtingsidor på nätet tillåter naturligtvis medlemmar av alla åldrar (åtminstone över 18), men 50plusmatch är den enda som är specifikt inriktad mot människor över 50 år. Det innebär att man slipper bläddra igenom en massa yngre medlemmar för att hitta någon mer lämplig.

Det är nämnvärt att man inte nödvändigtvis måste söka någon att dejta, du kan även hitta jämnåriga vänner, hobbyutövare och andra umgängen – av båda könen. Närmare bestämt är könsfördelningen nästan exakt 50/50 mellan män och kvinnor. Varför inte arrangera eller delta i en trevlig aktivitet?

Användarvänlighet och funktioner

Webbplatsen och apparna för Android/iPhone är enkla att använda. Allt som behövs för att komma igång är att fylla i grundläggande information, så som kön, användarnamn, e-postadress, lösenord, samt om man söker en man eller en kvinna.

50plusmatch medlemmar

Därefter kan du fylla i ytterligare information i profilen, så som dina intressen, hobbys, vilken typ av partner du söker, samt lägga till en profilbild. Det är inget krav att fylla i hela profilen, men det ökar dina chanser att träffa någon.

 • Endast för singlar på 50+ år
 • 🇸🇪 Endast svenska medlemmar
 • Alla profiler kontrolleras individuellt
 • Användarinformationen är konfidentiell
 • Går att använda gratis i begränsad version
 • Forum, chatt och events

50plusmatch – Gratis vs. Betalt medlemskap

Till skillnad från många andra dejtingsidor erbjuder 50plusmath en helt gratis version av medlemskapet, men med vissa begränsningar på funktioner och antal meddelanden som kan skickas. Du får fortfarande tillgång till alla medlemmar och kan svara på alla meddelanden, samt skicka upp till 10 intressemeddelanden per dag, men kan inte skicka privata meddelanden.

Som fullständig medlem kan du bland annat se vilka som har besökt din profil, chatta med andra medlemmar, skicka privata meddelanden, se andras sökprofiler och skicka obegränsat antal intressemeddelanden. Vi rekommenderar starkt att du testar 50plusmatch gratis och köper ett medlemskap om du tycker om tjänsten, samt vill kunna skicka obegränsat antal meddelanden till andra.

50plusmatch kontakt och kundtjänst

Om du vill komma i kontakt med 50plusmatch support/kundtjänst så finns det en länk till ett kontaktformulär längst ner på sidan. På samma sida kan du söka efter svar på vanliga frågor, eller bläddra igenom deras FAQ via kategorier. Slutligen så finns det en e-postadress för webbplatsens redaktion, men den bör endast användas om kundtjänsten inte svarar.

Klicka här för att öppna kontaktformuläret i en ny flik.

Klicka här för att se e-postadressen

redaction@50plusmatch.se

50plusmatch erfarenheter och omdömen

Jag fann en underbar kvinna via 50plusmatch. Tack för en seriös dejtingsida som faktiskt fungerar.
– Anonym, 62 år

Efter många år har jag funnit kärleken igen. Nu behöver jag inte er hjälp längre, tack 50plusmatch!
– Anna-Maria, 59 år

Redan första veckan som medlem blev jag kontaktad av en fantastisk man och vi har nu träffats ett par gånger och kommer att fortsätta så.
– Anonym, 62 år

50plusmatch

Nätdejting för äldre (50+)

Bli medlem!

2 omdömen för “50plusmatch”

 1. Erica skriver:

  Hej
  Är detta en lämplig site om du är 75 år? Hur många medlemmar har ni i den åldern ? Män resp kvinnor?

  1. Gentleman skriver:

   Hej! Det är den mest lämpliga siten om du är 75 år! Könsfördelningen är tillräckligt nära 50/50 i alla åldrar. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *