Ashley Madison

Ashley Madison är en världsberömd otrohetssajt från Kanada, som skapades redan 2002, för att låta människor i förhållanden ha kul vid sidan om. Sidan blev omedelbart känd för att vara den första sidan som specifikt riktade sig mot män och kvinnor som redan var i förhållanden. Det ligger naturligtvis ett stort fokus på integritet, sekretess och anonymitet (om du vill), så att du kan dejta utanför ditt äktenskap eller utan att din flickvän/pojkvän behöver veta om det.

Ashley Madison

Livet är kort. Ha en affär.

Bli medlem!

Fullständig recension av Ashley Madison

Här under kommer vår fullständiga Ashley Madison recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Ashley Madison pris

Till skillnad från de flesta andra dejtingsidor, där man betalar per månad, så köper man istället krediter hos Ashley Madison, som man sedan kan spendera på att kontakta andra medlemmar. Det är inte billigt om man vill kontakta många, men det bidrar även till anonymiteten och kvaliteten på medlemmarna.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos Ashley Madison:
 

Ashley Madison priser
Aktivering$19 / engångskostnad
100 krediter$49
500 krediter$145
1000 krediter$240

Målgrupp och fokus

Ashley Madison riktar sig mot alla som är trötta på sina förhållanden och äktenskap – eller som är singlar och vill dejta någon som är i ett förhållande. I Sverige så är Victoria Milan större och mer populär, men det finns fortfarande många upptagna män och kvinnor från Sverige på Ashley Madison.

Video

Ashley Madison

Livet är kort. Ha en affär.

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *