Badoo

Badoo har blivit till en av världens mest populära dejtingappar, efter sin blygsamma start 2006. Det är gratis att bli medlem, men för en månadskostnad kan man få tillgång till fler och bättre funktioner.
 
Majoriteten av medlemmarna är unga vuxna, från cirka 18 år till 35 år, med en medelålder någonstans i 20-årsåldern. Eftersom det är en global dejtingapp går det att matcha med folk både i Sverige och i resten av världen!
Badoo

Träffa någon nära dig

Bli medlem!

Badoo pris

Badoo är 100% gratis att använda normalt, det vill säga för att matcha med andra medlemmar, skicka och ta emot meddelanden,

Badoo priser
Registrering och medlemskapGratis!
3 månader499 kr / mån
6 månader349 kr / mån
12 månader249 kr / mån

Fullständig recension av Victoria Milan

Här under kommer vår fullständiga Victoria Milan recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

Badoo är en öppen dejtingapp där alla är välkomna, men det råder inget tvivel om att de flesta medlemmarna är i sena tonåren eller unga vuxna. Kort sagt hittar man färre och färre medlemmar ju högre ålder man siktar på. Om du letar efter en dejt med någon under 35 så har du goda odds i Badoo, men söker du singlar över 50 så finns det bättre alternativ.

Användarvänlighet och funktioner

Badoo går att använda både som dejtingsida och som dejtingapp, men appen är bättre och smidigare på många vis. När du blir medlem måste du verifiera din mobil och ansluta kontot till andra sociala medier för att bli officiellt verifierad i dejtingappen, vilket innebär att det inte finns många falska konton.

När det gäller matchning så finns det ett par olika alternativ, vilket är trevligt. Du kan välja att använda Badoo Encounters, vilket påminner starkt om Tinder, där du helt enkelt presenteras med singlar i närheten och kan se deras grundläggande information, så som deras namn, ålder och era gemensamma intressen. Tryck på hjärtat om du gillar vad du ser och på krysset om du vill se nästa heting.

People Nearby är en annan matchningsform som helst enkelt visar medlemmar i närheten av dig, vilka kan filtreras ytterligare efter ålder, kön, avstånd, samt vilken typ av förhållande de söker. Slutligen så finns det ”featured” eller ”promoted” medlemmar, som har betalat en liten summa för att få ökad synlighet. Du kan bläddra genom dem, eller själv betala för en stund i rampljuset – vem vet vem som får syn på din snygga nuna?

Badoo antal medlemmar

Badoo har över 420 miljoner användare världen över, varav cirka 15% är aktiva dagligen. Det innebär att det finns många miljoner människor att matcha med på Badoo varje dag, men det är naturligtvis inte bara i Sverige.

Video

Badoo erfarenheter och omdömen

TrustPilot.se omdöme
 


 
Badoo har fått 8.2/10 i TrustScore, med 3,700+ omdömen på TrustPilot.

Badoo

Träffa någon nära dig

Bli medlem!

1 omdöme för “Badoo”

  1. Bosse skriver:

    Badoo, hahahaha LÄGG NER SKITEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *