be2

be2 är en dejtingsida som startades 2004 och är känd för sin vetenskapliga matchmaking, som baseras på en personlighetsutvärdering av varje medlem. Du får tillgång till personlighetstestet, dina testresultat och partnerrekommendationer utan att bli premiummedlem, men måste bli medlem för att ta kontakt. Det finns över 766 000 registrerade medlemmar som väntar på att matchas med dig!

be2

För seriösa förhållanden

Bli medlem!

be2 pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos be2, men funktionerna är väldigt begränsade. Du får tillgång till personlighetstestet och kan skapa din profil, så att du kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos be2, per månad:
 

be2 priser
RegistreringGratis!
3 månader399 kr / mån
6 månader249 kr / mån
12 månader199 kr / mån


Alla priser är inklusive moms och gäller vid förskottsbetalning.

Fullständig recension av be2

Här under kommer vår fullständiga be2 recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

be2s slogan är ”mer än dejting”. Att hitta kärleken är inte lätt – särskilt utanför storstäderna. Dejtingsidor som be2 gör det lättare att hitta någon som vill samma sak som du. be2 riktar sig som sagt mot singlar som söker seriösa förhållanden och de hjälper sina medlemmar att hitta rätt baserat på resultaten av deras vetenskapliga personlighetsutvärdering.
 
Allt detta är gratis och utan förpliktelser – så varför inte prova på? Detta är en bra dejtingsida för dig som vill ha något mer än bara en flirt eller en kort affär. Här kan du hitta någon att dela livet med i ett meningsfullt förhållande – ni kan bli två.

Användarvänlighet och funktioner

Den mest unika funktionen hos be2 är matchningsfunktionen och dess personlighetsutvärdering, som matchar dig med folk som verkligen passar. Sidan och apparna är väldigt användarvänliga, snabba, samt snyggt designade.

Video

be2 omdömen och erfarenheter

Anledningen till att vi endast har gett be2 tre stjärnor är för att somliga medlemmar är missnöjda med tjänsten. Det är dock väldigt nämnvärt att sidan har varit aktiv ända sedan 2004, medan många oseriösa aktörer har försvunnit. Du måste helt enkelt vara medveten om vad du betalar för innan du blir premiummedlem för att undvika missnöje.

Jag var trött på att titta igenom tusentals olämpliga profiler på andra webbplatser. Med be2 var det annorlunda. Min matchlista var lätt att använda och den skickade mig bara matchningar som var relevanta för min utbildning och intressen.
– Lyn

be2

För seriösa förhållanden

Bli medlem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *