eDarling

eDarling är en dejtingsida för svenska singlar med höga anspråk. Här söker folk seriösa relationer och det dyker upp 10 000 nya singlar varje månad, ungefär lika många män som kvinnor. Efter att du har blivit medlem får du göra ett personlighetstest där du berättar vem du är och vad du söker, sedan kompletterar du din profil med bilder, osv., sedan kan du börja matcha med heta singlar! I tre ord är eDarling en seriös, smart och säker dejtingsida.

eDarling

Bli matchad idag!

Bli medlem!

eDarling pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos eDarling, men funktionerna är begränsade. Du kan dock kan skapa din profil gratis, så att du kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.

Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos eDarling, per månad:

eDarling priser
3 månader599 kr / mån
6 månader449 kr / mån
12 månader299 kr / mån

 

Fullständig recension av eDarling

Här under kommer vår fullständiga eDarling recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

Målgruppen för eDarling är Singlar med höga anspråk. Exakt vad det betyder varierar naturligtvis, men det brukar innebära personer som söker seriösa förhållanden, som har högre utbildning, framgångsrik karriär och så vidare. Det innebär inte att du måste innefatta alla dessa egenskaper, men förvänta dig högre krav än på andra dejtingsidor. Det vetenskapliga personlighetstestet gör att du enkelt hittar tusentals potentiella matchningar omedelbart. Om du är trött på att svepa höger utan att matcha med någon så är eDarling för dig!

Användarvänlighet och funktioner

eDarling är en väldigt välgjord dejtingsida med modern teknologi. Så väl apparna som webbplatsen är snygga, snabba och smidiga – så det spelar ingen roll om du använder iPhone, Android eller en laptop. Kundtjänsten är onekligen bland de bästa i branschen och säkerheten är på topp. Alla profiler kontrolleras manuellt och kan endast visas av matchningar, så du har kontroll över vilka som kan se information om dig. Hela tjänsten är krypterad och skyddad med SSL-kryptering, så att inga uppgifter läcker ut.

  • 🇸🇪 Endast svenska medlemmar
  • Manuell kontroll av profiler
  • Högsta säkerhetsstandarden
  • Smarta matchningar

eDarling erfarenheter och omdömen

Här fann jag äntligen mitt forum med verbala och intellektuella kvinnor som var ute efter en seriös och djup relation, precis som jag själv.
– Stefan

Jag har aldrig mött någon som jag kommer så bra överens med. Vi vill alltid samma sak och vi delar både värderingar, smak och framtidsvisioner.
– Cecilia

eDarling

Bli matchad idag!

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *