Elitsinglar

Elitsinglar är en väldigt populär dejtingsida, eftersom den har ett stort fokus på seriös dejting. Här söker man inga tillfälliga flings, utan en långvarig partner som verkligen passar.

 

Profilerna innehåller massvis av information, så man kan få svar på många frågor om sin potentiella partner och samtidigt ge en väldigt bra bild av sina egna värderingar, intressen, samt ens personlighet. Bli medlem och hitta din drömpartner idag!
Elitsinglar

Online dating för kvalitetsmedvetna

Bli medlem!

Elitsinglar pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos Elitsinglar, men funktionerna är väldigt begränsade. Du får tillgång till personlighetstestet och kan skapa din profil, så att du kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos Elitsinglar, per månad:
 

Elitsinglar priser
RegistreringGratis!
3 månader699 kr / mån
6 månader499 kr / mån
12 månader299 kr / mån
24 månader159 kr / mån


Alla priser är inklusive moms och gäller vid förskottsbetalning.

Fullständig recension av Elitsinglar

Här under kommer vår fullständiga Elitsinglar recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

Elitsinglar rikar sig mot singlar med hög utbildning och framgångsrika karriärer, som varken har tid eller lust att dejta runt hur mycket som helst för att hitta någon som duger. Det innebär dock att det är en mindre, mer inriktad medlemsbas än på bredare dejtingsidor, men å andra sidan är de mer seriösa. Om det är bra eller dåligt är upp till dig.

Användarvänlighet och funktioner

Kort sagt är Elitsinglar en väldigt snygg, snabb och väldesignad dejtingsida. Elitsinglar har naturligtvis appar för smartphones, så det gäller vare sig man besöker sidan på en PC, iPhone, Android-telefon eller surfplatta. De döljer inaktiva profiler automatiskt, så man aldrig behöver vänta på svar från medlemmar som inte är där. Du kan ”vinka” till potentiella matchningar som en enkel flört, eller skicka ett meddelande på en gång.

Säkerhetsnivån och integriteten är väldigt hög hos Elitsinglar. De använder stark kryptering, vettiga riktlinjer och dessutom aktiva moderatorer som ser till att stämningen alltid är god. En unik funktion är deras personlighetstest som går ut på att alla medlemmar svarar på (väldigt) många frågor, där du bland annat väljer hur viktiga olika egenskaper är i en partner och svarar på frågor om dig själv. Det innefattar bland annat:

  • Hur du beskriver dig själv
  • Vad du gör på din fritid
  • Vad du söker i ett förhållande
  • Vad du tycker om
  • Vad du inte tycker om
  • Vad du tycker är viktigt
  • Vad som får dig att skratta

…Och mycket mer därtill. Det gör så att dina potentiella matchningar kan få en väldigt tydlig bild av vilken slags person du är – och att du kan få en lika djup bild av dem. När ni väl träffas så är det som att ni redan känner varandra! Svaren används i matchmaking-funktionen, som automatiskt parar ihop dig med likasinnade singlar som passar in på dina önskemål. Det innebär även att du slipper bläddra igenom hundratals profiler själv, om du inte vill. Istället blir du serverad dina bästa matchningar!

Video

Elitsinglar omdömen och erfarenheter

När vi möttes kändes det direkt som vi känt varandra länge. Vi är ense om allt, vi älskar varandra och har förlovat oss nu till nyår.
Tack till ELITSINGLAR som matchade oss så perfekt!
– Tommy & Anne

Jag har aldrig mött någon som jag kommer så bra överens med som Henrik. Vi vill alltid samma sak och vi delar både värderingar, smak och framtidsvisioner. Därför rekommenderar jag ELITSINGLAR till alla mina singelvänner.
– Elsa

Elitsinglar

Online dating för kvalitetsmedvetna

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *