Firstdate

Firstdate är en populär dejtingsida som startade 2008 och i dagsläget har omkring 1,5 miljoner medlemmar från Sverige, Norge, Danmark, Island och Finland. Det gör Firstdate till den största dejtingsidan i Skandinavien, med 200-300,000 aktiva medlemmar och 500 nya medlemmar varje dag! Det finns singlar i alla åldrar, städer och typer. Hitta ditt livs kärlek, eller gå åtminstone på en första träff!
Firstdate

Gå på en första träff idag!

Bli medlem!

Firstdate pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos Firstdate, men funktionerna är begränsade. Du kan exempelvis inte skicka lika många meddelanden, men kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli guldmedlem. Du betalar per månad oavsett hur länge du är medlem.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos Firstdate, per månad:
 

Firstdate priser
RegistreringGratis!
1 månad199 kr / mån


Alla priser är inklusive moms och gäller vid förskottsbetalning.

Fullständig recension av Firstdate

Här under kommer vår fullständiga Firstdate recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

Firstdate riktar sig mot alla singlar i Skandinavien som vill gå på en första träff med någon. Vem vill inte det? Ända sedan 2008 har Firstdate hjälpt tusentals singlar att hitta kärleken online. Det är en av de mest aktiva dejtingsidorna i Sverige och lämpar sig naturligtvis ännu bättre för den som vill dejta i hela Skandinavien. Firstdate har en bred medlemsbas som består av ungefär lika många män som kvinnor i alla åldrar. Det innebär att du kan hitta en partner vare sig du söker någon i 20-årsåldern eller någon som är över 60 – och dessutom från flera olika grannländer.

Firstdate medlemmar

Användarvänlighet och funktioner

Det finns andra dejtingsidor som är snyggare, mer avancerade och har fler funktioner, men det är naturligtvis användarna som är viktigast. Nackdelen med Firstdate är att själva tjänsten kan vara något förvirrande och kännas något föråldrad i jämförelse med mer moderna dejtingsidor. Det finns dock väldigt många medlemmar och många funktioner för att hitta lämpliga partners, så som en avancerad sökfunktion, att se vilka som är online just nu, se nya medlemmar eller bläddra efter dina kriterier.

Video

Firstdate

Gå på en första träff idag!

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *