Match

Match.com är världens största dejtingsida, med verksamhet i 25 länder. På den svenska sidan finns det över 20,000 aktiva medlemmar varje dag och 15,000 nya varje månad! En av de största fördelarna med Match.com är deras Match-events, där man får en chans att träffa singlar på riktigt i en trygg och rolig miljö. Som medlem blir du ofta inbjuden till mingelkvällar och andra aktiviteter. Träffa din Match idag!
Match

Matcha idag!

Bli medlem!

Målgrupp och fokus

Som den största dejtingsidan i världen har Match.com fokus på alla tänkbara målgrupper och åldrar. Oavsett vem du är eller vad du söker så kan du hitta någon som matchar på Match! Eftersom de anordnar mingelevents för sina medlemmar får du en chans att träffa singlarna i verkligheten, istället för att bara bläddra igenom profiler.

Användarvänlighet och funktioner

En annan fördel med att Match.com är världens största dejtingsida är att de kan erbjuda riktiga snygga, snabba och funktionella tjänster, med förstklassig support. Vare sig du använder Match via hemsidan på Match.com, via mobilsidan eller via en av deras dejtingappar så går allt som smort. Tjänsten är fylld av funktioner, filter och matchningar för att hjälpa dig hitta den rätte. Här är några av nyckelpunkterna:

Kvalitet och säkerhet: Match.com går manuellt igenom alla profilbilder och profiltexter, så att alla profiler håller en hög standard. De har en hög nivå av säkerhet och åtgärder för att motverka kränkningar, bedrägeri och avvikande beteenden. Det är en av de säkraste dejtingsidorna på nätet.

Kontroll: Du kan ställa in fyra olika kriterier som måste uppfyllas för att kunna kontakta dig, så som att de måste vara inom ett visst åldersspann. Du kan enkelt söka, bläddra och filtrera bland singlar för att hitta de som är mest inressanta. Du kan blockera eller rapportera enskilda medlemmar om de stör dig. Du har kontrollen.

Mer info om Match.com

Företaget grundades som Match.com redan 1995 och år 2002 startade den Nordiska verskamheten med ett kontor i Stockholm, under namnet Match.com Nordic AB. Som gratis medlem hos Match får du se andra medlemmars profiler och bilder, samt skicka flörtar till dina favoriter. Om du vill skicka meddelanden och se vilka som gillar din profil måste du dock bli fullständig medlem.

Video

Varför Match.com?

När du väljer Match.com får du erfarenheten och säkerheten från ett av väldens största dejtingföretag. Samtidigt finns de på plats i Stockholm, med ett stort engagemang för att ge dig den bästa möjligheten att träffa nya människor nära dig. Det finns över 20,000 aktiva svenska singlar på Match.com, 15,000 nya svenska medlemmar varje månad och varje vecka går mer än 6 700 svenska singlar på dejt med någon de träffat via Match.com. Du kan bli en av dem!

Match.com

Matcha idag!

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *