NextLove

NextLove är en dejtingtjänst som startades 2013, där du kan hitta skilda män/kvinnor och ensamstående föräldrar. Som tjänst är NextLove faktiskt den enda svenska webbplatsen som specialiserar sig i denna målgrupp. Webbplatsen är mycket bra för dig när du redan har lämnat det gamla förhållandet bakom dig och vill öppna en ny flik i ditt liv. Den här dejtingsidan är en av de bästa tjänsterna när det gäller ett seriöst förhållande med en person som verkligen är redo att inleda och investera i ett nytt förhållande.

NextLove

För skilda & singelföräldrar

Bli medlem!

NextLove pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos NextLove, men funktionerna är väldigt begränsade. Du får tillgång till personlighetstestet och kan skapa din profil, så att du kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos NextLove, per månad:
 

NextLove priser
RegistreringGratis!
1 månad269 kr / mån
3 månader219 kr / mån
6 månader159 kr / mån
12 månader119 kr / mån


Alla priser är inklusive moms och gäller vid förskottsbetalning.

Fullständig recension av NextLove

Här under kommer vår fullständiga NextLove recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Träffa svenska singelmammor eller singelpappor och hitta kärleken till ditt nya liv

Oavsett om du är frånskild eller singelförälder som har släppts ut i singellivet från ett gammalt förhållande, så kan du hitta kärleken för ditt nästa liv på den här dejtingsidan. Det viktigaste är du öppen för nya utmaningar och är redo att försöka igen. Du förtjänar ett förhållande där du är lycklig – och NextLove hjälper dig att hitta det!

Användarvänlighet och funktioner

En trevlig funktion hos NextLove är att du som premiummedlem även kan kontakta gratismedlemmar. Det brukar inte vara möjligt på dejtingsidor. Det gör att du enkelt kommer i kontakt med massvis av singelföräldrar. Sökfunktionen är väldigt detaljerad och låter dig även se var singlarna finns på en karta, så det är lätt att hitta lämpliga matchningar i närheten. Många av funktionerna uppmuntrar medlemmar att chatta med varandra och du kan skicka signaler eller virtuella presenter för att få mer uppmärksamhet.

Du kan (och bör) få din profil verifierad, då det ökar chansen att bli matchad. Du vet att alla verifierade profiler är äkta och att det faktiskt är den personen som står bakom profilen, så du slipper slösa tid på fejkprofiler. Överlag är NextLove en utmärkt dejtingsida, om du inte har något emot att dejta någon som redan har barn, då många medlemmar är just singelföräldrar.

Video

NextLove omdömen och erfarenheter

Jag har provat många datingsidor innan NextLove. Jag har aldrig blivit välsignad med barn, på grund av brutna relationer och ett upptaget arbetsliv. Genom den här dejtingtjänsten hittade jag min nya kärlek och nu firar vi årsdagen för det fjärde året i rad.
– Harri, 38

Nextlove

För skilda & singelföräldrar

Bli medlem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *