Ourtime

Ourtime ger dig en ny chans att hitta kärleken och spendera dina bästa år tillsammans med någon. Detta är nämligen en dejtingsida som riktar sig mot unga singlar över 50 år. Alla profiler godkänns manuellt av administratörerna på Ourtime, så du kan vara säker på att alla är äkta. De arrangerar även gruppaktiviteter som gör det enkelt att träffa likasinnade, jämnåriga människor.
Ourtime

Dejting för unga singlar över 50

Bli medlem!

Ourtime pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos Ourtime, men funktionerna är väldigt begränsade. Du får tillgång till personlighetstestet och kan skapa din profil, så att du kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos Ourtime, per månad:
 

Ourtime priser
RegistreringGratis!
1 månad389 kr / mån
3 månader249 kr / mån
6 månader199 kr / mån


Alla priser är inklusive moms och gäller vid förskottsbetalning.

Fullständig recension av Ourtime

Här under kommer vår fullständiga Ourtime recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

Ourtime riktar sig som sagt mot singlar över 50 år. Detta reflekteras i allt från designen till hur profilerna är utformade, eftersom äldre singlars dejtingbehov, värderingar och mål kan skilja sig från yngre åldersgruppers. Det innebär att du enkelt kan hitta partners och vänner, baserat på värderingar, ålder, område eller intressen. Könsfördelningen är väldigt jämn, då den ligger omkring 51/49 kvinnor/män.

Användarvänlighet och funktioner

Som premiummedlem är det enkelt att ta kontakt med andra medlemmar och dessutom finns det ett matchningssystem, som parar ihop singlar baserat på ett antal faktorer. Det börjar med ett personlighetstest och slutar (förhoppningsvis) med en matchning för livet! Du får själv stor frihet i vilka medlemmar du vill ta kontakt med, blockera eller besöka. Sökfunktionen gör det enkelt att hitta medlemmar baserat på deras profiler, bilder, särskilda sökord eller kriterier.

Webbplatsen går utmärkt att använda på alla enheter, men det finns även en speciell mobilapp för smartphones som fungerar ännu bättre på så väl Android som iPhone. Du kan registrera dig och börja bläddra bland medlemmarna på ett par minuter – Du behöver inte ens fylla i profilen för att börja – så vad väntar du på?

Video

Ourtime omdömen och erfarenheter

Här kommer vi att samla in omdömen och erfarenheter från användare av Ourtime.

OurTime

Dejting för unga singlar över 50

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *