ThaiFriendly

ThaiFriendly är den bästa dejtingsidan i Thailand, som har flest medlemmar och är känd bland thailändska tjejer som vill träffa västerländska män. Det finns en del oseriösa medlemmar, men överlag är det en trevlig sida som är enkel att använda. De flesta thaitjejerna söker långvariga förhållanden, men det finns något för alla på ThaiFriendly.
ThaiFriendly

Vill du träffa thaitjejer?

Bli medlem!

ThaiFriendly pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos ThaiFriendly, men funktionerna är begränsade. Du kan till exempel endast skicka ett meddelande var tionde minut och har färre filter i sökfunktionen. Det är rekommenderat att betala för medlemskapet för att inte behöva lägga så mycket tid på sidan.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos ThaiFriendly, per månad:
 

ThaiFriendly priser
RegistreringGratis!
1 månad$24,95
3 månader$49,95
6 månader$69,95
12 månader$99,95


Alla priser är inklusive moms och gäller vid förskottsbetalning.

Fullständig recension av ThaiFriendly

Här under kommer vår fullständiga ThaiFriendly recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

ThaiFriendly tillåter alla typer av medlemmar, men riktar sig som sagt mot västerländska män som vill träffa thaitjejer och mot thailändska tjejer/kvinnor som vill träffa västerländska män. Det finns även Thailändska män och ladyboys för den som är intresserad. Det finns medlemmar i alla åldrar från 18 år upp till 60+, samt i alla delar av Thailand (och resten av världen). Du kommer dock inte ha så stor framgång om du inte är i, eller är på väg till, Thailand.

Användarvänlighet och funktioner

Om man betalar för sitt medlemskap så fungerar sidan väldigt bra, men med ett gratiskonto möts man av en del motgångar. För det första så kan man endast skicka ett meddelande var tionde minut som gratismedlem och för det andra så kan man inte meddela medlemmar som får väldigt många meddelanden.

Ett gratiskonto kan endast ladda upp tre bilder och har även några färre filtreringsmöjligheter. I övrigt är det ingen skillnad på medlemskapen. När du har loggat in och skapat din profil så kan du bläddra bland medlemmar, med filter för t.ex. kön, ålder, stad/område, längd, vikt, utbildningsnivå, samt om de har barn eller ej.

Det är den bästa dejtingsidan för att träffa Thaitjejer i Thailand. Vad mer behöver du veta? För att öka dina chanser bör du ha en vettig profil, en trevlig attityd (inget snusk) och så många bilder på dig själv som möjligt. Lycka till!

Video


I den här videon av Charles Edwards ser vi hur premiumversionen av ThaiFriendly fungerar och vilka funktioner man får tillgång till.

ThaiFriendly erfarenheter och omdömen

Sanslöst många snygga thaitjejer! Ett och annat bottennapp, men en väldigt bra sida. Lätt värt att betala medlemskapet så man kan skicka fler meddelanden.
– Andreas, 31 år

ThaiFriendly

Vill du träffa thaitjejer?

Bli medlem!

1 omdöme för “ThaiFriendly”

  1. Jarl skriver:

    Wow, den sidan fungerar ju faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *