Tinder

Tinder är den mest populära dejtingappen i världen, med över 50 miljoner medlemmar. Idén bakom Tinder var att göra det enkelt att hitta en snabb träff i närheten, vilket appen gör genom att visa dig medlemmar i närheten, som du kan svepa åt vänster (nej) eller höger (ja). Det går alltså snabbt att bläddra igenom dussintals singlar, men håller Tinder allt vad det lovar?

Tinder

Installera och börja svepa!

Bli medlem!

I teorin är Tinder väldigt bra och när det fungerar så fungerar det också väldigt bra. För att lyckas bra så måste man ha bra bilder, en kort men intressant profil, samt lägga mycket tid på att gå igenom medlemmar, matchningar och meddelanden. Attraktiva singlar kommer att ha massvis av matcningar, vilket gör det svårt att stå ut i mängden.

Enligt undersökningar så träffar majoriteten av Tinderanvändarna aldrig någon i verkligheten. Detta är ofta ett problem med gratis dejtingtjänster. Eftersom de är gratis är medlemmarna inte lika investerade i resultat. Vissa av dem vill bara se om de kan få matchningar, eller hur många de kan samla på sig. Andra sveper åt höger på varenda bild, men skickar inte ett enda meddelande.

Kort sagt så är Tinder som dejtingvärldens McDonalds. Det går snabbt, det är tillfredsställande, men det ger skuldkänslor. Det är definitivt värt att prova på, du får trots allt massvis av chanser att träffa rätt när du använder Tinder. Ladda hem appen till din Android eller iPhone idag och börja svepa!

Tinder

Installera och börja svepa!

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *