Tinder

Tinder är den mest populära dejtingappen i världen, med över 50 miljoner medlemmar. Idén bakom Tinder var att göra det enkelt att hitta en snabb träff i närheten, vilket appen gör genom att visa dig medlemmar i närheten, som du kan svepa åt vänster (nej) eller höger (ja). Det går alltså snabbt att bläddra igenom dussintals singlar, men håller Tinder allt vad det lovar?
Tinder

Installera och börja svepa!

Bli medlem!

Fullständig recension av ThaiFriendly

I teorin är Tinder väldigt bra och när det fungerar så fungerar det också väldigt bra. För att lyckas bra så måste man ha bra bilder, en kort men intressant profil, samt lägga mycket tid på att gå igenom medlemmar, matchningar och meddelanden. Attraktiva singlar kommer att ha massvis av matcningar, vilket gör det svårt att stå ut i mängden.

Enligt undersökningar så träffar majoriteten av Tinderanvändarna aldrig någon i verkligheten. Detta är ofta ett problem med gratis dejtingtjänster. Eftersom tjänsten är gratis är medlemmarna inte lika investerade i resultat. Vissa av dem vill bara se om de kan få matchningar, eller hur många de kan samla på sig. Andra sveper åt höger på varenda bild utan att skicka ett enda meddelande.

Kort sagt så är Tinder som dejtingvärldens McDonalds. Det går snabbt, det är tillfredsställande, men det ger skuldkänslor. Det är definitivt värt att prova på, du får trots allt massvis av chanser att träffa rätt när du använder Tinder. Ladda hem appen till din Android eller iPhone idag och börja svepa!

Tinder pris

Tinder är 100% gratis att använda, men om du vill få tillgång till fler funktioner så kan du uppgradera till Tinder Plus. Kort sagt innebär det att du kan ”ångra” en svepning, hoppa över personer istället för att svepa vänster eller höger, få oändligt med likes, 5 super likes per dag, en boost per månad, samt möjligheten att svepa över hela världen (inte bara lokalt). Tinder Gold låter dig dessutom se vem som har gillat dig innan du sveper.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos ThaiFriendly, per månad:
 

Tinder priser
RegistreringGratis!
Tinder Plus160 kr / mån

Målgrupp och fokus

Tinder riktar sig mot unga människor, från 18 till ungefär 35 år, men alla är välkomna att svepa. Det är en dejtingapp för singlar som inte nödvändigtvis söker ett förhållande, men vill träffa andra singlar. Trots detta inleds många förhållanden via Tinder, så det är värt ett försök vare sig du vill ha ett förhållande eller bara en träff.

Tinder

Installera och börja svepa!

Bli medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *