Victoria Milan

Victoria Milan är en världskänd dejtingsida som startades 2010 med fokus på män och kvinnor som är i förhållanden, gifta eller sambor. Tjänsten grundades av Sigurd Vedal och ägs av det Norska företaget DigiSec Media AS.

 

I media har Victoria Milan fått både negativ och positiv press på grund av dess kontroversiella inriktning. Med över 800,000 europeiska medlemmar är det onekligen den största ”otrohetssajten” – och en av världens största dejtingsajter i allmänhet.
Victoria Milan

För gifta & sambor

Bli medlem!

Victoria Milan pris

Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att bli medlem hos Victoria Milan, men funktionerna är väldigt begränsade. Det är starkt rekommenderat att bli premiummedlem om du tänker använda Victoria Milan seriöst. Du kan dock testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet gratis innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos Victoria Milan, per månad:
 

Victoria Milan priser
RegistreringGratis!
3 månader499 kr / mån
6 månader349 kr / mån
12 månader249 kr / mån


Alla priser är inklusive moms och gäller vid förskottsbetalning.

Fullständig recension av Victoria Milan

Här under kommer vår fullständiga Victoria Milan recension, med info om funktioner, pris, könsfördelning, omdömen, erfarenheter och mycket mer.

Målgrupp och fokus

Victoria Milan håller det inte hemligt att inriktningen är för otrohetdejting. Det kan vara så att du är gift och har barn, men förhållandet har tappat stingen, att din man eller fru ofta är bortrest, att du misstänker att din partner redan är otrogen mot dig, eller att du helt enkelt tänder på att vara otrogen. Det spelar ingen roll – det finns tusentals likasinnade medlemmar hos Victoria Milan. Bara i Sverige finns det över 120 000 medlemmar (enligt statistik från 2017).

Användarvänlighet och funktioner

Eftersom Victoria Milan har en inriktning på folk som redan är i förhållanden innebär även att det finns många säkerhetsåtgärder och anonymitetsverktyg inbyggda för att hjälpa dig dölja eller maskera din identitet. Ingen vill väl bli upptäckt av sin make eller maka? Du kan exempelvis välja att censurera ditt ansikte, sätta på automatisk utloggning, blockera användare (t.ex. om du känner igen någon), välja att endast synas för användare du har markerat som favoriter och så vidare. Det finns även en ”Panic Button” som genast loggar ut dig och öppnar YouTube istället – om din partner plötsligt skulle kliva in när du letar efter en spännande sexdejt.

Victoria Milan profiler

I övrigt är sidan väldigt användarvänlig, stilren och funktionell. Det går att bläddra efter plats, ålder, avstånd och så vidare. Säkerheten och integriteten är på topp, så du kan känna dig trygg när du är stygg. Hela webbplatsen använder stark kryptering, skarpa riktlinjer och har moderatorer som försäkrar att medlemmarna beter sig vettigt. Tips: surfa i inkognitoläge och spara aldrig ditt lösenord i webbläsaren!

Därför står Victoria Milan ut i mängden:

  • Verifierade användare och profiler
  • Hög säkerhet och krypterad anslutning
  • 100% anonyma profiler (om du vill)
  • Masker och oskärpa för att dölja ansiktet i bilder
  • Panikknappen som stänger sidan omedelbart

Video

Victoria Milan är en känd och pålitlig dejtingsida för dig som vill ha något extra vid sidan om – eller är intresserad av upptagna män och kvinnor. Om du är sugen på att prova något utanför ditt förhållande så kan du registrera dig idag via knappen nedanför:

Victoria Milan

För gifta & sambor

Bli medlem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *